Over ons

Portret EdwinNaam: Edwin Huge

Geboortedatum: 4 juli 1956

Woonplaats: Xaló, provincie Alicante, Spanje.

Beroep: Rentenier, voorheen boswachter.

Fietservaring: Lid van CC Xaló en CC Predreguer. Reed talloze marchas (cyclo’s) en toertochten, doet wat rustiger aan sinds zijn vriend Dick een wielrenner met een beperking is.

 

 

Portret DickNaam: Dick van der Plas

Geboortedatum: 24 juli 1960

Woonplaats: Katwijk aan Zee, Nederland.

Beroep: Redacteur en columnist HDCmedia

Fietservaring: Lid van de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk. Reed talloze cyclo’s en toertochten totdat hij een paar weken na La Marmotte 2011 zijn aorta scheurde en wielrenner met een beperking werd.

Advertenties

5 comments

  1. heel leuk weblog wat ik met veel plezier ga volgen maar ik mis wel de routekaartjes. Kunnen die niet geüpload worden?

    Groet, Rene de Groot

  2. Mooi verhaal. Nu eens een andere stijl dan de verhalen van de ‘doorsnee’ Santiagofietser. Alhoewel jullie natuurlijk helemaal niet naar Santiago fietsten, maar wel pelgrims in allerlei soorten en maten hebben ontmoet. Voor wie de tocht een loutering is om los te komen van de nijd en de boosheid om het bestaan. Een verhaal ook met komische noten, waarin onder meer de Bond van Wielrenners met een Beperking figureert. En het ‘geniet van elke kilometer in de stromende regen bergje op, op een venijnige helling’. Anderen klagen er in zulke omstandigheden lustig op los en vloeken Sweerman helemaal stijf.
    Ik heb ’t verhaal met plezier gelezen.

    1. Bedankt! Ik ben net terug van de andere route van Sweerman, ‘Langs oude wegen’ die route is een stuk zwaarder. Voor ongetrainde fietsers lijkt mij dit nauwelijks te doen. Het zal lopen worden in combinatie met hooguit 60 a 70 km per dag. Maar de route is prachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s